ЕС увери, че не е в търговска война със САЩ,

...
ЕС увери, че не е в търговска война със САЩ,
Коментари Харесай

Не сме в търговска война със САЩ, увери Брюксел

ЕС увери, че не е в комерсиална война със Съединени американски щати , осведоми ForexLive, базирайки се на " Ройтерс ".

Европейската комисия разгласи, че е изразила безпокойството си пред Вашингтон по отношение на вероятността да бъдат наложени ограничения за ограничение вноса на стомана и алуминий. Комисията предизвести, че е подготвена да реагира, в случай че европейската промишленост бъде наранена.

Заявихме ясно пред администрацията на Съединени американски щати на най-високо равнище, че сме надълбоко обезпокоени от ограниченията, които могат да обиден промишлеността на Европейски Съюз, сподели представителят на Европейска комисия Маргаритис Схинас.

Ще предприемем съответните ограничения за отбрана на промишлеността на Европейски Съюз и сме подготвени да реагираме бързо и по подобаващ метод при положение, че нашият експорт бъде обиден от рестриктивни ограничения на Съединени американски щати, акцентира представителят и добави: " Не, ние не сме в комерсиална война ".

Търговското министерство на Съединени американски щати предложи на президента Доналд Тръмп да наложи ограничавания върху вноса на стомана и алуминий от Китай и други страни, в това число мита и квоти за импорт.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР