ЕС смята, че се опитва де факто да интегрира части

...
ЕС смята, че се опитва де факто да интегрира части
Коментари Харесай

ЕС предприема мерки за защита на Украйна от руската агресия

ЕС счита, че се пробва " де факто да интегрира " елементи от благодарение на " нелегитимни избори " и издаване на паспорти на локалните поданици, оповестява Блумбърг, базирайки се на документ, публикуван измежду членовете на съюза.
Освен това Европейски Съюз има намерение да укрепи енергийната сигурност на Украйна, както и да притегли страната да взе участие в редица планове за сигурност на Европейски Съюз на фона на изказвания за хипотетична допустима съветска експанзия, се споделя в документа.
 Зеленски: Русия още държи тежкото въоръжение на границата Зеленски: Русия още държи тежкото въоръжение на границата
Русия още не е изтеглила тежкото въоръжение от границата с Украйна, което още предишния месец разгласи, че ще изтегли, съобщи през днешния ден украинския...
В същото време съветският президент съобщи, че въпросът за издаването на паспорти има чисто филантропичен темперамент, че Русия няма предпочитание да основава проблеми на Киев, само че обстановката с гражданските права в Донбас минава границата.
Документът на Европейски Съюз изброява редица разновидности, които Европейски Съюз може да предприеме, с цел да " ускори устойчивостта на Украйна против съветската експанзия ". Сред тях са усилване на поддръжката за страната в битката против „ хибридни закани, в това число противопоставяне на киберзаплахите и дезинформацията “, подкрепяне на Украйна с имунизации, изключително на уязвимите групи, с цел да се предотврати отслабването на страната заради социално-икономическа или здравна рецесия. Европейски Съюз обмисля също опцията за увеличение на енергийната сигурност на страната " за понижаване на зависимостта от Русия " и достъпа на Украйна до присъединяване в някои планове на Европейски Съюз за сигурност.
Агенцията отбелязва, че Европейската работа за външна активност възнамерява да изготви отчет по този въпрос.
Украинските управляващи и западните страни неведнъж упрекват Русия в интервенция във вътрешните работи на Украйна. Русия отхвърля обвиняванията и ги назовава неприемливи. Москва неведнъж е заявявала, че не е страна във вътрешноукраински спорове и е заинтригувана Киев да преодолее политическата и икономическата рецесия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР