ЕС ще създаде специален механизъм - юридическо лице, с което

...
ЕС ще създаде специален механизъм - юридическо лице, с което
Коментари Харесай

ЕС покани Русия и Китай да се включат в механизма за запазване на бизнеса с Иран

ЕС ще сътвори специфичен механизъм - юридическо лице, с което да резервира бизнес връзките с Иран, в това число що се отнася до търговията с нефт. Това се прави, с цел да се избегнат глобите на Съединени американски щати, откакто Съединените щати се отдръпнаха от нуклеарното съглашение с Иран (СВПД), написа БГНЕС.
Европейски Съюз и Иран, дружно с Русия и Китай обявиха, че са решени " да защитят свободата на техните стопански оператори и да запазят законния бизнес в Иран ", излиза наяве от изказване след среща на високо ниво в Организация на обединените нации.
Еврокомисарят по външните работи Федерика Могерини прочете общото мнение след срещата на страните, останали в нуклеарната договорка с Иран.
" Подчертахме смисъла на основаването на специфичен механизъм за споразумяване на спорове с Иран ", показа тя като резултата от срещата на петте страни (Русия, Англия, Германия, Китай, Франция) с Иран. Могерини изясни, че на нивото на страните от Европейски Съюз към този момент е взето решение да се сътвори подобен механизъм, тъй че останалите страни да могат да се причислят към него. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР