ЕС се е превърнал в държанка на САЩ. Това каза

...
ЕС се е превърнал в държанка на САЩ. Това каза
Коментари Харесай

Андрей Райчев: ЕС стана държанка на САЩ

ЕС се е трансформирал в любовница на Съединени американски щати. Това сподели пред "Фокус " социологът Андрей Райчев. Според него Съединени американски щати са третият следващ въпрос, по който Европа няма единение, с изключение на тях това са мигрантите и връзките с Русия.

На Европа е нужна войска. Нужна е готовност. Всички вървят нагоре по произвеждане, оръжие и просвета, а ние вървим надолу по всички критерии и също така потреблението ни се усилва. Ние непрестанно обсъждаме по какъв начин да ядем повече. Трябва да се активизираме и да обсъдим по какъв начин да пожелаваме от себе си, сподели той.

Според Андрей Райчев с десетте % дял в бюджета на НАТО за сметка на Съединени американски щати и Англия Европа продължава да живее в модела от Студената война: харчи в пъти по-малко за въоражаване и защита, само че за сметка на това има обществена страна.

В държанието на президента Тръмп Андрей Райчев вижда два разновидността - или той желае да спре наложения до в този момент модел на връзки в НАТО, или прави спектакъл за вътрешна консумация за личната си страна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР