ЕС положи много усилия и време по сделката за излизане

...
ЕС положи много усилия и време по сделката за излизане
Коментари Харесай

Борисов: Да се готвим за Брекзит без сделка

" Европейски Съюз постави доста старания и време по договорката за излизане на Англия и си свърши работата. Сега би трябвало да сме подготвени на сюжет договорка да няма ", написа във Facebook Бойко Борисов.

Прогнозата на премиера идва в навечерието на гласуването в английския парламент на опцията дали страната да напусне съюза без договорка на 29 март 2019.
 Пак неуспех за Мей. Британските депутати отхвърлиха договорката за Брекзит
Вчера за повторно депутатите отхвърлиха излизането от Европейски Съюз с препоръчаната от премиера Тереза Мей договорка.

Междувременно държавното управление разгласи, че ще понижи таксите за импорт на редица артикули, идващи от страни отвън Европейски Съюз, и ще вкара ограничения против възобновяване на границата със Северна Ирландия при положение на Брекзит без договорка.

Тази заран е планувана среща на кабинета. Министър-председателят разгласи, че на торите е дадена независимост да гласоподават по съвест на вота в Народното събрание, а не съгласно партийни указания. Обществената медия Би Би Си пусна специфична търсачка, където всеки може да ревизира по какъв начин е дал своя вот народен представител от неговия регион.

Тектът, който ще бъде подложен на гласоподаване през днешния ден, е: " Този парламент отхвърля да утвърди напускането на европейския съюз без съглашение за отдръпване и рамка за бъдещите връзки на 29 март. "

Ако разновидността за овакантяване без договорка бъде отритнат, на следващия ден, 14 март, депутатите ще гласоподават отсрочване на Брекзит.

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР