ЕС обмисля да предложи помощ на компании, които са изпаднали

...
ЕС обмисля да предложи помощ на компании, които са изпаднали
Коментари Харесай

ЕС обмисля помощ за компаниите, които не са получили подкрепа от правителствата си

Европейски Съюз обмисля да предложи помощ на компании, които са изпаднали в усложнение поради ковид и не получават поддръжка от държавните управления си, уточни еврокомисарят, отговарящ за стопанската система, Паоло Джентилони, представен от Ройтерс.

Германия и Франция, двете най-големи стопански системи в блока, поддържаха проект за разпределяне на 500 милиарда евро на най-тежко засегнатите от пандемията страни.

Обмисляме да включим нов инструмент в проекта ни за възобновяване: помощ за финансово стабилизиране на компании, които не получават поддръжка от страните си, сподели Джентилони пред в. " Ханделсблат " и още четири европейски издания.

Това е значимо за общоевропейските вериги на добавена стойност, да вземем за пример в автомобилната промишленост. Ако една връзка се провали там, всички останали са наранени, разяснява Джентилони.

По въпроса за отражението на пандемията върху живота като цяло в Европейски Съюз той означи: " Трябва да живеем с пандемията седмици наред, може би месеци ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР