ЕС многократно осъжда практиката на заплахи от страна на Турция.

...
ЕС многократно осъжда практиката на заплахи от страна на Турция.
Коментари Харесай

Емил Радев: Ако спрем плащанията към Турция, не наказваме правителството, а хората избягали от война

ЕС неведнъж осъжда практиката на закани от страна на Турция. Ако спрем заплащанията към Турция, не наказваме държавното управление, а хората избягали от война. От съвместен интерес е бежанците да си останат по лагерите в Турция и да има добър звук. Това съобщи в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев.

"Не за първи път Ердоган употребява опасността с бежанците. От август това е съпроводено от огромни групи бежанци по 600 души на ден, които идват на гръцките острови "

"Подкрепихме Северна Македония и Албания за участие в Европейски Съюз, а ние ще имаме време да си сложим условията ", сподели още той.

"В Европейската Правна комисия спряхме от чуване представители от Румъния и Унгария, претенденти за комисари. Причината бе недекларирани големи суми пари ", разкри Радев.

"За мен приоритет е търговията с домашни любимци. Годишно търговията генерира 2 милиарда евро. Има доста нерегламентирани продажбни, а животните се отглеждат в ужасни условия. Преди 2 години разбихме такава група за животни, употребила подправени документи за генезис и имунизация на животни, а притежателят печелеше десетки хиляди. Искаме да се записват всички такива притежатели и развъдници ", добави българският евродепутат.

Емил Радев прикани и за по-строг надзор върху превозването на животни в Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР