ERP Academy и JobTiger организират събитието на 23 февруариПротивно на

...
ERP Academy и JobTiger организират събитието на 23 февруариПротивно на
Коментари Харесай

Предстои отворена дискусия за ИТ професиите на бъдещето

ERP Academy и JobTiger провеждат събитието на 23 февруари

Противно на упованията, че дигитализацията и роботизацията ще анулират хората, трендовете демонстрират друго – ролята на индивида ще става все по-важна (източник: CC0 Public Domain)

Литературен клуб „ Перото “ в София ще бъде хазаин този месец на отворено събитие и полемика за „ ИТ специалностите на бъдещето “, оповестиха уредниците от просветителната организация ERP Academy и HR компанията JobTiger. Срещата е планувана за 23 февруари от 10:00 ч.

Бизнесът от ден на ден търси хора, които схващат и употребяват новаторски технологии за повишение на успеваемостта и конкурентоспособността на фирмите. Постигането на поставените стратегически бизнес цели е съвсем невероятно без необятно потребление на ИТ, защото те обезпечават средата за осъществяване на актуалния бизнес.

В динамичното време, в което живеем, обратно на упованията, че дигитализацията и роботизацията ще анулират хората, трендовете демонстрират друго – ролята на индивида ще става все по-важна, а технологиите единствено ще оказват помощ. Те могат да анулират единствено най-повторяемите действия, които по този начин или другояче към този момент съвсем няма кой да прави, разясняват специалистите.

Кои са специалностите на бъдещето, които към този момент са в сегашното? Как технологиите трансформират бизнеса и какво чертае бъдещето? Как хората да разпознават и развиват гения си и по какъв начин да преодоляват страха от неуспеха? Тези и други въпроси ще бъдат дискутирани на отворената среща за „ ИТ специалности на бъдещето “.

ERP Academy сплотява компании от ERP сектора в България, които целят да създадат висшето обучение по-близко до действителните потребности на бизнеса, а бъдещите фрагменти оптимално готови за пазара на труда в областта на бизнес мениджмънта и осведомителните технологии.
още по тематиката
Академията сътвори първата в България и една от дребното в Европа магистърски стратегии с фокус върху ERP системите, в партньорство с Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), а студентите в нея се образоват по западен модел.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР