Еротичният модел, който направи запомнящо се участие в риалитито Фермер

...
Еротичният модел, който направи запомнящо се участие в риалитито Фермер
Коментари Харесай

Плейбойка чака първо дете: Бельото ми е с размер на плажен чадър, а стомахът ми - бездънна яма!

Еротичният модел, който направи запаметяващо се присъединяване в риалитито " Фермер търси жена ", към този момент пази в загадка кой е бащата. Именно след предаването Лъчезара Кънчева доби огромна известност и се оказа гола на корицата на " Плейбой ", видя HotArena.

В същото време момичето обилно споделя по какъв начин протича бременността й.

" Буквално животът ти се трансформира за секунди след двете чертички на щъркела вестоносец и всичко, за което си мислил, че си квалифициран в живота ти до момента се изпарява. Двете магистратури не ти оказват помощ по никакъв метод да се оправиш с бързо растящия от въздуха стомах . Бельото ти става с размер на плажен чадър, стомахът ти става бездънна яма, в която можеш да редуваш кисели краставички, шоколад, сирене и любеница в тази поредност. Заспиваш, до момента в който си в конферентен диалог, а обувалката е най-скъпата движимост, която притежаваш " , показва детайлностите брюнетката, която в предишното не се свенеше да захвърля облеклата.

Лъчезара с подигравка признава, че в търсене на препоръки по какъв начин да се оправя с майчинството е стигнала до крайности. " Идва моментът, в който стигаш до най- огромното проваляне. От изтощение и липса на връзка със себеподобни посягаш към светия граал - форума на БГ мама. След това започваш да връзваш червен конец освен по китките си, само че и на кучето на съседката и се проклинаш за слабостта си, която оправдаваш с " хормоните ", сподели още Кънчева.

По непотвърдена информация еротичната моделка към този момент е в 6-ия месец, като е спряла да работи и към този момент ще се любува единствено на плажуването и четенето на книги, написа “България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР