Еротичният модел Катрин Вачева е свила 8000 лв. от леля

...
Еротичният модел Катрин Вачева е свила 8000 лв. от леля
Коментари Харесай

Катрин Вачева откраднала 8000 лева от леля си

Еротичният модел Катрин Вачева е свила 8000 лева от вуйна си Йоана. Това показа самата пострадала тя в предаването "Съдебен спор " по Нова Телевизия.

Кражбата станала, до момента в който фамилията чествало рождения ден на бабата на Катрин на 27 януари.

Освен парите, изчезнали и бижутата на роднината на модела, която е учителка по специалност.

Йоана Вачева твърди, че 35-годишната Катрин и синът й били на рождения ден на баба си, когато манекенката се огледала в ситуацията. На идващия ден пристигнала сама, сякаш да чисти и парите изчезнали.

Лелята е уверена, че точно племенницата й ги е взела, тъй като малко преди случая я попитала къде би скрила пари в жилището си.

Според версията на Йоана тя се пробвала да се разбере с Катрин, само че блъснала на камък и даже получила позвъняване от чужд мъж, който я заплашил, че в случай че не спре да си желае парите от Катрин, няма да види повече сина си.

"Тя се показва като манекенка и дизайнер, само че нищо такова не е работила през живота си. То си проличава какво работи ", отсече огорчената вуйна и добави: "Как не те е позор от мен да крадеш, не ти ли е задоволително това, което взимаш от мъжете ".

Версията на модела обаче, е друга.

Катрин Вачева е безапелационна, че вуйна ѝ се пробва да се възползва от името и известността ѝ. Тя даже се зарече, че няма да остави нещата по този начин и няма да разреши на никого да петни името й и да я изнудва, пък било то и личната ѝ кръв, на която доста пъти е пособия финансово в предишното.

„ И за признателност тя стартира да ме рекетира за пари, да ми пуска известия със закани, да ми звъни. Един непрекъснат тормоз в продължение на дни. Започна да ми написа, че е ходила на ходжа, който й е споделил, че аз съм индивидът, взел парите й. След това най-безочливо ми написа, че ми е направила черна магия, от която съм щяла да потъна, сиреч да умра до три месеца, в случай че не й занеса една избрана сума. Която до последно не уточняваше каква е ", споделя своята версия на грозната фамилна драма манекенката.

"Ще дава на медиите ни цялата ни преписка по вайбър, която след това тя изтри, аз обаче съумях да запазя и предам на полицията “, твърди Катрин Вачева.

В предаването Йоана не съумя да потвърди виновността на племенницата си, само че даде обещание да продължи да се бори в съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР