Еротичните масажи могат да бъдат съществена част от интимния живот

...
Еротичните масажи могат да бъдат съществена част от интимния живот
Коментари Харесай

Как да му направите перфектния еротичен масаж?


Еротичните разтривки могат да бъдат основна част от интимния живот на една двойка. В допълнение, това е доста релаксиращ и прелестен метод да изразим възприятията си и да се свържем с индивида, който обичаме.

Днес сме ви подготвили няколко метода да извършите на колегата си сексуален масаж. Изненадайте го в най-неочаквания миг със специфична конюнктура, етерични масла или с милувки в ерогенните зони. Масажът постоянно е високо скъп жест и съвършен подарък когато и да е на деня, пише Vesti.bg.

Масаж в специфична конюнктура

Както във всички масажни и спа центрове, средата, в която се прави масажът, би трябвало да бъде добре подбрана. Затова, в случай че не сте специалист в масажите, можете да се възползвате от опцията да фокусирате вниманието на колегата си към съвършена конюнктура. Правилното осветяване е добър старт на подготовката. Също по този начин се уверете, че светлината идва от разнообразни места и постоянно използвайте топли тонове, които придават релаксация. Бяла светлина като тази в офиса би нарушила задачата, която преследваме. Цветята, изключително розите, също излъчват специфична и интимна осцилация. А последният щрих ще сложи музиката. Подгответе автоматизирано възпроизвеждане на тиха музика, която основава въодушевление за вашия миг.

Масаж с ароматни масла

Ако желаете да изберете масаж, изпълнен с чувства, ви предлагаме да опитате този с маслата. В идеалния случай би трябвало да смесите бадемово, кокосово или арганово масло с някои етерични масла-афродизиаци. Например ванилия, канела, жасмин, джинджифил, сандалово дърво. Освен това запомнете следните препоръки: когато масажирате, се пробвайте да постигнете оптимален контакт сред телата си. Препоръчително е първоначално да не поставяте студени ръце върху гърба и да не изливате масажното масло непосредствено върху тялото. Препоръчително е да имате забрадка на разположение когато и да е. Опитайте се да премахнете верижки, висулки или гривни, които могат да попречат на масажа.

Нежен, само че натоварен масаж

Интензивността и скоростта, които използваме, когато вършим масажа, ще дефинират триумфа му в последна сметка. При еротичния масаж би трябвало да се отпуснем и да следваме равномерен и незабързан темп. Стилът обаче ще бъде маркиран от вас от самото начало съгласно реакциите на вашия сътрудник, което ще направи всеки масаж неповторим. Имайте поради, че това не е единствено сексуален миг, това е и масаж и по тази причина би трябвало да сте наясно, че имате надзор над мускулите, нервите и ставите на колегата. Бъдете деликатни. По-добре прилагайте лек и прелестен напън, който никога не предизвиква болежка или мускулно напрежение.

Персонализиран сексуален масаж

И най-после, има области на тялото, които заради напрежението от деня са доста приятни за масаж. Затова се научете да откривате местата, които на вашия сътрудник му харесва най-вече да бъдат масажирани и импровизирайте. Обърнете внимание на дишането и спрете на местата, които забелязвате, че са най-чувствителни. Еротичният масаж никога не значи само стимулация на интимни области. Не забравяйте, че най-важни са отношението, отдадеността и грижата, с които преминавате през всяка извивка на тялото на обичания човек.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР