Ерлинг Холанд се отдава на пици кебаб и пиле в

...
Ерлинг Холанд се отдава на пици кебаб и пиле в
Коментари Харесай

Ерлинг Холанд яде като мечка – 4000 калории на ден с пица кебап

Ерлинг Холанд се отдава на пици кебаб и пиле в сладко-кисел сос, когато е с приятелите си в родната Норвегия, разкрива „ Сън “.

Нападателят, който ще укрепи „ жителите “ от идващия сезон нормално съблюдава желязна диета през сезона, сходно на Кристиано Роналдо – с 6 хранения дневно.

Той се храни с пилешко и паста, приготвени без сол или олио, както и риба – риба меч, лаврак и ципура, наложително с пресни зеленчуци. Ерлинг пие по доста вода – най-малко 2 литра дневно, заобикаля сладко и замразени храни, избира пресни артикули.

В свободното си време, когато реши да му отпусне края с другари през ваканцията, той се отдава на обичаните си гозби.

В изявление за ESPN през 2019 година бащата на Холанд – Алф-Инге, който е и негов сътрудник, показа, че синът му е почнал да съблюдава диетата на Кристиано Роналдо, откакто е чул история, разказана от някогашния ляв бек на Манчестър Юнайтед Патрис Евра.

Холанд-старши разкрива: „ За обяд на Евра с Кристиано, на масата е имало единствено риба, нищо друго. Ерлинг в този момент се пробва да прави същите неща, тъй като Роналдо към момента е на върха, което демонстрира какъв брой е значимо да се вършат верните неща “.

Но и стрелецът си има изкушения, на които не може да устои. Когато се прибира у дома, той постоянно отскача до Yummy Time – заведение за храна за у дома, където подготвят обичаното му ядене, пица кебап.

“Много одобрявам кебап, обичам го. Това не значи, че го хапвам от самото начало. Хапвам го няколко пъти в годината, когато съм в родния си град”, сподели неотдавна самият той.

Отскача и до китайския ресторант Wen Hua House, обичано място за фамилията още когато Ерлинг е момче.

„ Ерлинг е израснал в този ресторант, той идва тук със фамилията си от дете. Когато идва, той поръчва обичаните си ястия – сладко-кисело пиле или патица. “, разкри извънредно пред SunSport притежателят Хуи Джу Уанг.

Подобно на Роналдо и мнозина от елита на Висшата лига, Холанд има собствен персонален готвач, който да му оказва помощ да подготвя ястията си. Съобщава се, че той приема големите 4000 калории дневно, с цел да зареди тялото си. Съотборникът му в Норвегия Джош Кинг един път го съпоставя с “мечка” поради ненаситния му вкус за храна.

“Той е просто звяр. Никога, в никакъв случай не съм виждал някой да яде толкоз, колкото той. Той просто яде като мечка”, акцентира нападателят на Уотфорд Кинг пред Бен Фостър в своя канал Cycling GK в YouTube.

Известно е, че мениджърът на Сити Пеп Гуардиола забрани на играчите си да ядат пица през 2016 година, както разкри някогашният бранител Гаел Клиши, тъй че може да излязат от менюто на Холанд в близко бъдеще.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР