Ерлинг Холанд е специален талант и човек, а работната му

...
Ерлинг Холанд е специален талант и човек, а работната му
Коментари Харесай

Холанд е специален човек и футболист, заяви бившият му треньор

Ерлинг Холанд е специфичен гений и човек, а работната му нравственос го слага измежду най-хубавите футболисти в света, съобщи неговият някогашен треньор в Република България Залцбург - Джеси Марш. 19-годишният норвежец нашумя точно с екипа на австрийците, а след прехвърлянето си в Борусия Дортмунд той се трансформира стремително и в едно от огромните имена в света на футбола. " Той е доста специфична персона. Всички към този момент видяха какъв гений има Ерлинг, видяхте физическите му дадености и скоростта му, които сами по себе си го поставят в групата на най-талантливите футболисти в международен мащаб. Към всичко това прибавете желанието му да бъде сполучлив, работната му нравственос в тренировките, техническите му умения и какъв брой доста влага, с цел да бъде допустимо най-хубавия вид на самия себе си ", сподели Марш за Planet Football Podcast.

Холанд вкара два гола на Пари Сен Жермен за успеха с 2:1 в първия осминафинален мач от Шампионската лига, само че германците в последна сметка бяха отстранени от шампионата след 0:2 на " Парк де Пренс ". " Ерлинг ще би трябвало да се оправя с доста компликации пред себе си, ще би трябвало да се оправя и със славата. Той гори от предпочитание на терена и желае да носи победи на тима си. Видяхме това против Пари Сен Жермен, само че и самият той видя отговора на французите на головете му от първия мач и нещата, които разгласява в инстаграм. Ерлинг е единствено на 19 и ще прави неточности, няма по какъв начин. В последна сметка обаче той постоянно желае да е най-хубавият и това е скъпо качество, което аз не бях виждал преди ", продължи старши треньорът на Република България Залцбург и добави, че австрийците и в този момент имат надарени играчи.

" В момента разполагаме с съществена група от петнадесетина играчи, които елементарно можем да продадем за по 15 милиона на човек в идващите една или две години. Въпросът е дали мога да си свърша работата с тях. Не единствено като група, а и като характерности. Длъжен съм да извлека максимума от всеки един от тях. " Бундеслига 25 кръг, събота 7 март  Борусия Мьонхенгладбах 1:2краен резулат  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР