Ерлинг Халанд е мечтаният трансфер за президента на Барселона Жоан

...
Ерлинг Халанд е мечтаният трансфер за президента на Барселона Жоан
Коментари Харесай

Барселона има резервен вариант при неуспех с Халанд

Ерлинг Халанд е мечтаният трансфер за президента на Барселона Жоан Лапорта за идното лято. Операцията по неговото привличане обаче ще бъде много комплицирана, защото редица други европейски грандове са по петите на норвежеца. Освен това има въпроси по отношение на финансовата дарба на „ каталунците “ да платят освобождаваща му уговорка, комисионните за сътрудника му Мино Райола, само че и такава за неговия татко, както и заплатата на самия нападател.

„ Sport “ оповестява, че на „ Камп Ноу “ са определили нападателя на Реал Сосиедад Александър Исак като опция на Халанд. Към шведския таран има интерес и от страна на отбори от Висшата лига, измежду които Арсенал, само че би предпочел да се причисли към Барселона, в сравнение с да се реалокира в Англия.

Цената му обаче може да се окаже проблем за Барса. След като подписа нов контракт с „ баските “, клаузата му за откупуване стана 70 милиона евро. 22-годишният футболист изигра 17 мача за Сосиедад този сезон, като означи четири гола и записа една асистенция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР