Ерика Думбова е една от най-младите инфлуенсъри в България. Само

...
Ерика Думбова е една от най-младите инфлуенсъри в България. Само
Коментари Харесай

Правилата на Ерика Думбова за безопасен интернет

Ерика Думбова е една от най-младите инфлуенсъри в България. Само на 16 години тя има съвсем 130 хиляди почитатели и над 80 хиляди. Вдъхновение и хрумвания за наличието, което основава, черпи от други задгранични влогъри, които следва, като постоянно се старае да пречупи нещата през своята призма. Във видеата си обича основно да демонстрира и учи феновете си на нови потребни неща.

На прага на новата образователна година Ерика гостува в подкаст поредицата на уеб страницата Ladyzone.bg - “”. Тийнейджърката споделя за своите прекарвания през лятото, приказва за вълненията около.

За Ерика обществените мрежи не са просто развлечение, само че и работа. Въпреки че прекарва значително време там, тя не разрешава това да попречи на ученето й.



За да избегне заплахите в интернет, Ерика следва няколко правила:
Не изпращай никакви фотоси, от които след това би те било позор.Когато се запознаеш с някого в интернет, увери се с кого разговаряш (например посредством видеовръзка).Когато си на някое място, не слагай точната локация. Прибери се или се реалокира на друго място и тогава качи сторито с локация.
След 12 клас Ерика обмисля да продължи образованието си в Канада, където желае да следва графичен дизайн, публицистика или бизнес.

Снимка: Евгений Милов

Целия диалог с Ерика във видео и аудиоформат можете да намерите в Ladyzone.bg:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР