Ерик тен Хег вече е фаворитът на букмейкърите за следващия

...
Ерик тен Хег вече е фаворитът на букмейкърите за следващия
Коментари Харесай

Шефът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вече е ФАВОРИТ за следващ мениджър на Висшата лига, уволнен

Ерик загар Хег към този момент е любимецът на букмейкърите за идващия уволнен управител на Висшата лига, откакто сър Джим Ратклиф видя по какъв начин неговият Манчестър Юнайтед изхвърли три точки на Стамфорд Бридж.

Юнайтед позволи два гола в последните няколко минути на цялостен с безпорядък мач и загуби с 4-3 от Челси в четвъртък вечер. Диого Далот събори Нони Мадуеке, с цел да разреши на Коул Палмър да означи втора дузпа, преди халфът на Челси да извърши още една дузпа, откакто тимът на гостите изключи от бързо изпълнен корнер.

Драматичното проваляне пристигна пет дни откакто Юнайтед позволи нов късен гол, с цел да направи тъждество 1-1 в мизерно показване в Брентфорд. Юнайтед е шести във Висшата лига, на 11 точки от Астън Вила на четвърто място и ще се изправи против Ливърпул в неделя на Олд Трафорд в мач, който може да реши ориста на Тен Хаг.

Ратклиф беше на мача на Челси дружно със спортния началник на INEOS сър Дейв Брейлсфорд и дуото към този момент разиска мнение за евентуални заместниц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР