Ерик Почански е новото попълнение в тима на Нефтохимик. Нападателят

...
Ерик Почански е новото попълнение в тима на Нефтохимик. Нападателят
Коментари Харесай

Нефтохимик привлече Ерик Почански

Ерик Почански е новото попълнение в отбора на Нефтохимик. Нападателят през днешния ден подписа контракта си с клуба и незабавно се причисли към тренировката на новия си тим на стадиона в Долно Езерово.

Почански е роден през 1992 година За последно се състезава за Етър в Първа лига, където през миналия сезон бе измежду титулярните футболисти. Заради сериозна травма той пропусна по-голямата част от пролетния дял на сегашния сезон, само че към този момент е изцяло възобновен и подготвен да пази зелената фланелка.

Футболистът стартира своята кариера в Чавдар (Етрополе) през 2010 година и за три години записва присъединяване в 45 мача, в които отбелязва 3 гола. През 2013 година той става състезател на Монтана, където за 2 години има 35 мача и 7 попадения.

През сезон 2015/16 той пази цветовете на Лудогорец II, където има 13 мача и 1 гол, както и на Локомотив (Горна Оряховица), където записва 13 участия и 2 попадения. През юни 2016 година Почански подписва контракт с Берое (Стара Загора).

На 7 юли 2016 година той бележи двата гола за Берое при успеха с 2:0 като посетител на босненския Радник в 1-ия квалификационен кръг на Лига Европа.
 Нефтохимик стигна до мач с Лудогорец след драма и три червени картона в Севлиево
Нефтохимик стигна до мач с Лудогорец след драма и три червени картона в Севлиево

" Шейховете " се постановиха над локалния отбор след продължения
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР