Ерик Кармен, който изпя световни хитове на 70-те и 80-те

...
Ерик Кармен, който изпя световни хитове на 70-те и 80-те
Коментари Харесай

Почина Ерик Кармен, изпял All by Myself и Hungry Eyes

Ерик Кармен, който изпя международни шлагери на 70-те и 80-те години като All By Myself и Hungry Eyes, умря на 74 години, предадоха международните организации, базирайки се на брачната половинка му Ейми.

" Нашият благ, обичан и надарен Ерик умря в съня си ", написа тя в уеб страницата на Кармен. 

Роденият на 11 август 1949 година в Охайо артист и създател на песни стартира кариерата си с групата " Расбърис " при започване на 70-те години, преди тя да се разпадне и той да се насочи към самостоятелна кариера.

Eric Carmen (1949-2024)
— UHN PLUS (@UHN_Plus)

А през 1976 година тя започва стремително със сингли, които се изкачват високо в класациите. Сред тях е All by Myself - огромният пробив на Кармен. Доста по-късно Селин Дион прави кавър на песента и тя е измежду най-известните й до през днешния ден, като мнозина не знаят, че не е нейна.



Сред песните му, достигнали до милиони от няколко генерации, е Hungry Eyes, част от саундтрака на кино лентата " Мръсни танци " с Дженифър Грей и Патрик Суейзи. Кармен е създател на шлагери като Go All the Way, Almost Paradise, Never Gonna Fall In Love Again, Make Me Lose Control, She Did It и т.н. 

Последната си ария изпълнителят издава в края на 2013 година, като по-късно е имал единствено турнета и самостоятелни участия.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР