Ергономичен офис стол от еко материали е проектът, който впечатли

...
Ергономичен офис стол от еко материали е проектът, който впечатли
Коментари Харесай

Нестле България отличи най-добрата маркетингова стратегия на бизнес форума „Изгряващи звезди”

Ергономичен офис стол от еко материали е планът, който впечатли компанията с творчеството и значимостта си
За поредна година Нестле България взе участие интензивно в младежкия бизнес конгрес „ Изгряващи звезди “, проведен от JA България, като връчи специфична премия в категория „ Най-добра маркетингова тактика “. В тридневното издание на събитието за млади бизнесмени се включиха 260 възпитаници и студенти от цялата страна. Те показаха пред особено образувано жури своите артикули и услуги, създадени през годината.
И тази година Нестле България връчи наградата за най-хубава маркетингова тактика на Swingo Upplay - възпитаници от 11 клас от град Пловдив. Техният план съставлява клатещ се стол с новаторски дизайн. Неговата функционалност е да резервира изправена стойката на седящия, като в това време дава опция за придвижвания, стимулиращи мускулите.

Наградата им връчи персонално Емануел Артур, изпълнителен шеф на Нестле България, като показа „ Сред основните детайли, които вършат маркетинговата тактика сполучлива, е положителното познаване на потребителя. Точно това видяхме и в отличения от нас план – съчетаването на две от най-актуалните трендове, а точно здравословния метод на живот и избирането на артикули от еко материали. Ние от Нестле сме щастливи, когато младежите са толкоз изобретателни, надарени и професионално насочени. “
Участието в този план е част от световната самодейност „ Нестле се нуждае от младежите “. Търговското ревю на образователните стартъпи „ Изгряващи звезди “ се организира сред 8 и 10 юни под стъкления купол на Софийското Ларго. Форумът събра на едно място най-хубавите екипи от студенти и възпитаници, взели участие през тази образователна година в стратегиите “JA Startup ” и „ Учебна компания “. Те демонстрираха своите артикули и услуги, създадени през годината, и показаха активността си на сцена пред способеното жури на форума, а най-хубавите измежду тях справедливо си потеглиха с оценки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР