„Ергенът“ Виктор Стоянов пишe книга. Идеята затова му хрумва преди

...
„Ергенът“ Виктор Стоянов пишe книга. Идеята затова му хрумва преди
Коментари Харесай

Ергенът Виктор Стоянов пише книга със съвети как се печелят сърцата на жените

„ Ергенът “ Виктор Стоянов пишe книга. Идеята по тази причина му хрумва преди няколко месеца. В книгата си първият „ ерген “ на България ще разкрие по какъв начин да подходим вярно към нежния пол и да спечелим сърцата на дамите. Виктор ще показа част от грешките, които е позволил в персоналния си живот.

Една от главните хрумвания в книгата ще бъде по какъв начин мъжете да се трансфорат в джентълмени. Стоянов е направил изследване измежду куп дами. И доближава до заключението, че дамите в днешно време търсят точно същински кавалери.

Според Виктор това не е единствено да вършим благи жестове като отваряне на врата, предоставяне на връхна дреха и други сходни обноски. Според него джентълменството се показва и в метода на мислене, във усещането за света и хората към теб. В същото време стана ясно, че Виктор е разкрил любовта, но няма връзка с победителката в шоуто.

Стоянов не разкри коя е дамата до него, само че последните клюки го свързват с интернет сензацията Мария Тарашмановa, писа „ България Днес “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР