Ергенът си остава… ерген след края на предаването. Оказва се,

...
Ергенът си остава… ерген след края на предаването. Оказва се,
Коментари Харесай

Ергенът си остава… ерген след края на предаването

Ергенът си остава… ерген след края на предаването. Оказва се, че нито една дама няма да открадне сърцето на Александър Младенов. Източник твърди, че той ще си тръгне самичък.

„ На финала остават Маги Томова и Йоана Младенова. Той даже пренебрегва финалното явяване, като изпраща трагична записка по водещия Наум Шопов и си потегля самичък “, разкрива анонимният източник.

Но какво гласи бележката, която Ергенът оставя на двете дами?

Алексанръд написа, че доста ги харесва, прави похвали какъв брой са прелестни и благи, само че пътят му е различен.

Подобен край не е изключен. Ергенът не е длъжен да предлага брак на никоя от участничките и в последна сметка може да избере да не подари годежния пръстен. Историята на формата помни сходен процес на събитията в Американския The Bachelor преди повече от 10 години. Тогава ергенът Брад Уомак се стопира на две финалистки, само че в последна сметка отхвърля и двете дами и победителка няма.

Според друга по-правдоподобна версия пък победителка ще има и това е красивата Надежда Вишева.

Преди дни SafeNews писа и какво е зад кулисите на предаването:

Евтин алкохол, неприятна храна, принуждават девойките да се показват за лесни… Ето я бруталната истина за хитовото реалити „ Ергенът “. Няколкото седмици фотоси в Гърция са били призрачен сън за участничките в „ Ергенът 3 ”, оповестиха източници в шоуто. Мераклийките за сърцето на Александър Младенов живеели в отвратителни условия и подтиквани от продукцията, непрекъснато се наливали с на ниска цена алкохол. Затова още в първите дни една от момите се напила до пристъп.

„ Гаден екстракт, некачествена храна, недоспиване… Как всичко това да не докара до колапс? Момичетата ядяха единствено пиле с ориз и зеле, а стомасите им се свиваха на топка. Позволяваше им се да подремват единствено 2-3 часа на денонощие освен това по 7 в стая. Всички девойки използваха обща баня и тоалетна, което също беше скандално ”, показа информаторът.

Източник: Intrigi.bg
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР