Ергенът си остава ерген. Пророческите думи на феновете след старта

...
Ергенът си остава ерген. Пророческите думи на феновете след старта
Коментари Харесай

Ергенът си остава ерген

Ергенът си остава ерген. Пророческите думи на почитателите след старта на едноименното риалити за асортимент на хубавици, ще се окажат изцяло правилни.

Виктор Стоянов – фитнес мачото, за чието сърце, легло и портфейл се бориха със зъби, нокти, свалени гащи и кавги 22 хубавици, ще си тръгне отново самичък от Турция.

Оказва се, че макар ожесточената конкуренция или точно поради нея нито една от момите не съумява да получи пръстен от него.

Наближаващият край на първия сезон на „ Ергенът “ провокира нервни сривове измежду нежната част на аудиторията, която тръпне дали надутата рускиня Виктория Капитонова, онеправданата и опикана от съперничките си, съгласно нейните думи, Александра или предизвикателната Дениз ще завоюват сърцето на Виктор.

Източници на в. " Уикенд " разкриха, че нито една от хубавиците няма да си тръгне като половинка на мачото, а Виктор по този начин и няма да избере публична победителка в последния епизод на „ Ергенът “.

Шоуто дава право на хубавеца да си тръгне, без да разгласи победителка, както и без да се обвързва отсега нататък, с която и да е от финалистките. Така щял да направи и Виктор, който ще остави първия сезон на хитовото предаване без безапелационна победителка и ще се задоволи единствено с хонорара от предаването.

Такъв по правилник се поставя единствено на Виктор и на водещия Наум Шопов, а хубавиците от турската вила остават с положителните мемоари, първокласния престой, униженията в ефир и бъдещи благоприятни условия за осребряване на славата си.

За край сега за фаворитки се спрягат Виктория, Дениз и Александра. За бетонираната изява на някои от хубавиците в последните минути на риалитито приказва и фактът, че те ще преминат във етапа на запознанство на Виктор с роднините им.

За бетонираната изява на някои от хубавиците в последните минути на риалитито приказва и фактът, че те ще преминат във етапа на запознанство на Виктор с роднините им.

До Турция, с цел да вземат участие в епизоди в поддръжка на девойките, са пътували сестрата на Дениз – Айлин, както и най-хубавата другарка на Виктория – Анастасия. Руската хубавица с бленуван „ Ролекс “ още веднъж хлъзгаво пробутва в продукцията не член на фамилията си, а другарка.

Другата любимка за финален валс с ергена, преди Виктор да си тръгне уединен от Турция – Дениз, също не била напълно сама в живота, шушукат клюкари. Красавицата, която неотдавна откри ресторант и хотел в София, дължи триумфа на начинанието с кебапчета и чалга на любовника си, а не на личните си финанси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР