Ергенът от първия сезон на едноименното предаване продължава да копае

...
Ергенът от първия сезон на едноименното предаване продължава да копае
Коментари Харесай

Пълен смешник! Ергенът Виктор Стоянов остава „стара мома”

Ергенът от първия сезон на едноименното предаване продължава да копае дъното и може би към този момент е под него, в случай че изобщо е допустимо. Виктор Стоянов не просто не може да си откри жена, с която да се задоми, а той се е трансформирал в самата жена.

Вики, както го подиграват познатите му, е толкоз суетлив, че е замязял на гаджетата си. Дори в това отношение е по-зле от последната си възлюбена Мария Тарашманова.

Двамата изкараха дружно към година, само че към този момент са разграничени. Причината все е една и съща – Вики не може да се обвърже продължително, тъй като е непостоянен и избира да обикаля нощна София, в сравнение с животът му да придобие смисъл с едно дете в него.

Така, както я е подкарал, Виктор се е запътил към безконечното ергенство. Ще остане без деца и на остарели години няма да има кой една чаша вода да му подаде.

Макар да е на 33 година, което в наши дни не се смята за доста висока възраст, изключително за мъж, доста от съучениците му към този момент били фамилни и отглеждали свои наследници.

Вики обаче е висш лакомец, което се видя и в „ Ергенът ”, заради което не желае да има деца на този стадий, а не се знае дали ще пожелае и за в бъдеще. Заради суетата му мнозина от познатите му го подигравали не че ще остане остарял ерген, а остаряла мома, защото повече държи на външния си тип от дамите даже.

За разлика от Ергенът 2, който не си бръсне дори лицето, Виктор няма и косъм по себе си. Той се грижи съществено за това, а също така употребява всевъзможни освежаващи процедури за кожата, което му проличава.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Виктор Стоянов Ергенът Ергенът 1
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР