Ергенът намери един от най-сложните, забавни и възхитително драматични състезатели

...
Ергенът намери един от най-сложните, забавни и възхитително драматични състезатели
Коментари Харесай

„Ергенът“ се сбогува с Мария Георгас (който би бил страхотен „ерген“, просто казвам)

Ергенът откри един от най-сложните, занимателни и възхитително трагични състезатели в звездата от сезон 28 Мария Георгас. Но за жалост, тя и Джоуи Грациадей се сбогуваха след „ Срещи в родния град “, отбелязвайки края на нейната възхитително безредна ергенска епоха – надяваме се, най-малко до специфичния „ Жените описват всичко “!

Откакто 29-годишната изпълнителна асистентка от Клайнбърг, Онтарио, за първи път слезе от лимузината на Вечер 1, размахвайки размазаното си канадско знаме, тя в никакъв случай не е имала отегчителен миг в шоуто. Нейната публична биография на ABC я разказва като „ смела, общителна жена, която не се опасява да изрази мнението си “ и това възприятие звучеше правилно всяка секунда, когато се появяваше на екрана.

В нощта 1 Мария запаметяващо се разгласи, че не целува Джоуи, тъй като той се мляскаше с прекалено много девойки довечера, единствено с цел да бъде показано по какъв начин се лази с него единствено минути по-късно. необикновено Тя показа любовта си към филмите на ужасите, унищожи любовта на Джоуи къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР