Ергенът едва стартира, но Евгени вече направи първата голяма услуга

...
Ергенът едва стартира, но Евгени вече направи първата голяма услуга
Коментари Харесай

Триглавият змей от "Ергенът": Габи, Теди и Ели са най-мразените момичета в нета

" Ергенът " едвам започва, само че Евгени към този момент направи първата огромна услуга на феновете - не подари роза на един от главните дразнители. Теодора си потегли, а " триглавият дракон " остана без една глава, както мнозина в нета се майтапят.

" Генчо, преди малко България те издигна на фундамент като махна тая. Продължавай все по този начин!! ", написа почитател на шоуто, който е удовлетворен от развиването. " Лелеее... чак не мога да допускам! Миналата година бях толкоз разочарована, че Виктория и Дениз останаха до края. Тази година Ергенът, взе да " чисти " още през цялото време! Надявам се и другите две да си заминат в най- скоро време. Грозно държание, грозни мнения. В реалност, да вземеш нещо непознато и да го скриеш от него, отричайки присъединяване... не е ли тъкмо това- кражба?! ", написа друга потребителка, визираща бездействието и мекото държание на Виктор Стоянов, който търпеше държанието на Виктория Капитонова.

Виж още: " Кое е това животно? ": Нетът полудя по Габриела Бланко, виж най-забавните мемета с нея 

В нета обаче се майтапят, че чакат " лабилните девойки " да се причислят към компанията на Габриела и Елисавета, чийто триумвират бе сломен. Подозренията са, че Валерия и Айлийн ще станат приятелки с Бриела и Ели, само че това следва да разберем.

Междувременно Елисавета събра отрицателни отзиби, откакто направи всичко допустимо, с цел да нарани танцьорката Симона. Битката, в която трябваше да пукат балони, беше в действителност грозна, а Ели нямаше никакво желание да остави и един цялостен балон върху Симона.

Големият хейт обаче продължава да е за Габриела Бланко.

Виж още: 5 богати и известни мъже, които са по-добри за Мария Бакалова от Валери

В нета се наводни с компромати против Габи, за която някои настояват, че била платена компаньонка. Брюнетката отхвърли и показа, че чака още " измислици " да се появят. На този декор мненията за нея не стопират, като преоладава гневен хейт. " Тая има две мозъчни кафези, които водят война, с цел да остане единствено една… ", " Живото доказателство, че обществените мрежи съществено изкривяват действителната визия на хората. Тази личност не знае на кой свят се намира... Толкова заблудена. ", " Гърдите ѝ са кофти, само че пък има положително възприятие за комизъм ", гласят мненията.

Факт е, че Габи има възприятие за комизъм, за което загатна и Пам Веледис, която обаче акцентира, че иронията на Бриела е, с цел да прикрие обидите, които сипе по девойките.

Виж още: Момичетата, които са смели и живеят на макс: Пам Веледис от " Ергенът " и още plus size българки 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР