Ереван. Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова

...
Ереван. Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова
Коментари Харесай

Вицепремиерът Марияна Николова участва в официалното откриване на 23-ия Световен конгрес по информационни технологии

Ереван. Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова взе участие в формалното разкриване на 23-ия Световен конгрес по осведомителни технологии, който се организира в арменската столица Ереван. Старт на форума под мотото „ Силата на децентрализацията “ даде министър председателят на страната Никол Пашинян.Това оповестиха от държавната осведомителна работа .
Вицепремиерът Николова беседва с министъра на високотехнологичната промишленост Хакоб Аршакян за развиването на бранша на осведомителните и информационните технологии. По-късно тя беше посрещната от външния министър Зохраб Мнацаканян в постройката на държавното управление, където дружно с останалите ръководители на делегации бяха признати от министър-председателя Никол Пашинян. Пред него тя даде висока оценка на семейството на Армения на Световния конгрес по осведомителни технологии и изрази признателност за отправената покана за присъединяване. Вицепремиерът Николова акцентира, че двете страни имат обичайно положителни дипломатически връзки и изрази убеденост за бъдещото им позитивно развиване.
Във вторник българският заместител министър-председател ще се включи в кръгла маса дружно с министри от Армения, Сингапур, Естония, Бангладеш, Мексико, Малайзия и Република Корея. На нея всеки от участниците ще показа положителни практики и ще бъдат разисквани провокациите пред развиването и разпространяването на усъвършенствани публични услуги.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР