Ереван не се страхува от вторични санкции от страна на

...
Ереван не се страхува от вторични санкции от страна на
Коментари Харесай

Арменският премиер: Ереван не се страхува от вторични санкции от страна на западните страни

Ереван не се опасява от вторични наказания от страна на западните страни заради съдействие с Москва, належащо е да не се опасяваме, а да работим върху основаването на нови благоприятни условия. Това сподели в сряда на пленарната сесия на Източния стопански конгрес (ИИФ) арменският министър председател Никол Пашинян, оповестява ТАСС.

„ Да се ​​страхуваме не е доста потребна позиция. Трябва да работим, с цел да управляваме заканите, които се появяват, и да се опитаме освен да видим опциите, които се отварят, само че и да работим, с цел да отворим нови благоприятни условия. И ние в действителност виждаме това през днешния ден ", сподели той, отговаряйки на въпрос дали Ереван се опасява от вторични наказания заради усилването на връзките с Москва.

Пашинян добави, че съдействието с Русия в региона на продоволствената и енергийната сигурност е изключително значимо за Армения.

„ Благодарение на решенията, взети от президента на Руската федерация, държавното управление на Русия, успяхме дружно да се оправим с тези закани. За Армения ще бъде доста мъчно да се оправи сама ", изясни той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР