Ердоган в момента е властелин на всички власти. Това каза

...
Ердоган в момента е властелин на всички власти. Това каза
Коментари Харесай

Петър Воденски: Ердоган в момента е властелин на всички власти

Ердоган сега е владетел на всички управляващи. Това сподели в изявление за предаването " 12+3 " на стратегия " Хоризонт " дипломат Петър Воденски:

" Самият факт, че той построи нов замък значи, че той освен политически, само че и като знак желае да покаже, че стартира нова Турция и той е начелото на нова Турция.

Преди това президентската институция се обитаваше в Чанкая, замък, който е издигнат от Мустафа Кемал Ататюрк и всички президенти преди Ердоган се обитаваха там.

Ердоган демонстрира някакви признаци, че ще следва остарялата политика, че няма изцяло да се откъсне от нея. Вчера на клетвата се виждаше портрета на Ататюрк, само че с тези знаци той демонстрира по всевъзможен метод, че с него стартира една нова Турция и неговите фантазии са до 2023 година, когато ще се отбележат 100 години от основаването на републиката, Турция да влезе в първите 10 международни стопански системи и ще бъде една нова Турция с благоденстващ народ.

Да забележим до какъв брой ще успее да го направи. Новата Турция ще се разграничава от остарялата Турция по това, че ще има мощна стопанска система, ще има възходящо население, възходящ пазар. Това обуславя едно огромно развиване на стопанската система ".

Воденски добави още, че Ердоган стартира да става един незаобиколим фактор в Близкия Изток:

" Той в този момент е районен фактор и има упоритости да стане и световен фактор ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР