Ербъс“ (Airbus) заплаши да преразгледа инвестиционните си планове в случай,

...
Ербъс“ (Airbus) заплаши да преразгледа инвестиционните си планове в случай,
Коментари Харесай

При Брекзит без споразумение Ербъс ще ограничи дейността си във Великобритания

„ Ербъс “ (Airbus) заплаши да преразгледа капиталовите си проекти при положение, че Брекзит стане без съглашение. Съобщението е оповестено публично в нощта против петък.

Европейската авиационно-космическа компания изясни, че е оценила рисковете, свързани с Брекзит, при липса на съглашение, т.е. в случай че страната напусне „ по едно и също време и общия пазар, и митническия съюз неотложно и без съглашение за преход “, ще бъдат провокирани „ съществени земетресения “ в английското произвеждане.

„ Този сюжет би принудил „ Ербъс “ да преразгреда вложенията си в Обединеното кралство и дълготрайната си позиция в страната “, предизвестява компанията.

„ Казано просто, сюжет без съглашение заплашва непосредствено бъдещето на „ Ербъс “ в Обединеното кралство “, обобщава Том Уилямс, шеф по употребата на клона гражданска авиация в „ Ербъс “.

Според уеб страницата на компанията „ Ербъс “ има 15 хиляди чиновници в над 25 предприятия във Англия, където създава крилете на самолетите си.

" При който и да е сюжет, Брекзит има съществени негативни последствия за английската галактическа промишленост и в частност за „ Ербъс ", споделя Уилямс.

" Въпреки че „ Ербъс “ схваща, че политическият развой би трябвало да продължи, като виновна компания ние се нуждаем от незабавни детайлности за прагматичните стъпки, които би трябвало да се подхващат с цел да можем да работим конкурентноспособно ". В противоположен случай „ Ербъс “ счита, че въздействието върху бизнеса ни в Обединеното кралство ще бъде доста ", продължава той. " Ние се опитвахме да покажем нашите терзания през последните дванайсет месеца, само че без триумф ".

По отношение на бъдещите търговски връзки сред Обединеното кралство и Европейски Съюз, компанията показва, че актуалният временен интервал, който продължава до декември 2020 година " е прекомерно къс за държавните управления на Европейски Съюз ЕС и Обединеното кралство да се спогодят за оставащите проблеми и прекомерно къс за „ Ербъс “, с цел да направи нужните промени в голямата си верига от доставки ".

" При този сюжет „ Ербъс “ деликатно ще прегледа всички нови вложения в Обединеното кралство и ще се въздържа от разширение въз основата от сътрудници /доставчици във Англия ". /АФП
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР