Equinox впечатлиха Европа с песента BonesБългарската група Equinox се класира

...
Equinox впечатлиха Европа с песента BonesБългарската група Equinox се класира
Коментари Харесай

Космическо! Еquinox отвяха Лисабон с Bones, публиката в еуфория

" Equinox " впечатлиха Европа с песента " Bones "
Българската група " Equinox " се класира на финала в оспорвана конкуренция на " Евровизия " . Тази вечер в Лисабон се организира първият полуфинал на състезанието.

България се показа с песента " Bones ", изпълнена от " Equinox " в състав Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.

19 страни се бореха за 10 места на финала, който ще бъде на 12 май. За българската ария могат да гласоподават общо 21 страни.

Първите 10 финалисти са България, Израел, Чехия, Австрия, Естония, Кипър, Литва, Албания, Финландия и Ирландия

Квинтетът - Жана Бергендорф, Владо Михайлов от Сленг и Георги Симеонов и американците Джони Мануел и Трей Кембъл, представящ България на Евровизия, безусловно взриви многохилядната аудитория в Лисабон на първия полуфинал на музикалния конкурс довечера. Номер 10, редът под който Българие се показа на сцена, несъмнено беше печеливш за страната. 

Петимата реализатори от специално основаната за състезанието група – Екоинукс /Еquinox/ бяха безкомпромисни във вокален и театрален проект. Песента, с която страната ни се се бори за короната, се споделя Bones, а галактическото ѝ наличия прати в нова галактика освен публиката в Лисабон, само че и милионите фенове пред дребния екран. 

 





Според букмейкърите България е със съществени шансове за триумф и би трябвало да попадне в челната петица. Вторият полуфинал е в четвъртък.



Ето и детайлности за процедурата по гласоподаване:

Гласуването се прави посредством изписаните номера на екраните от страна на локалната телевизия, излъчваща състезанието. Номерата са разнообразни за всяка страна. Например, номерата за гласоподаване, изписани от Българска национална телевизия за България, важат единствено за територията на нашата страна.

Можете да гласувате и посредством приложението на Евровизия, което можете да изтеглите за Android и IOS.

Гласуването е отворено за интервал от 15 минути, незабавно след последния реализатор. Ако гласувате преди или след него, Вашият глас няма да бъде зачетен, само че ще бъдете таксувани.

Можете да гласувате до 20 пъти, в случай че в съответната страна няма оповестено друго ограничаване.

В първия полуфинал могат да гласоподават единствено 19-те участващи страни в полуфинала плюс Испания, Португалия и Англия.

Гласуването е допустимо единствено от мобилен номер на локален оператор.

 

trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР