Епохата на контрол над ядрените оръжия свърши. Това показва тайнственият

...
Епохата на контрол над ядрените оръжия свърши. Това показва тайнственият
Коментари Харесай

Чернобил на Путин

Епохата на надзор над нуклеарните оръжия свърши. Това демонстрира тайнственият гърмеж, предизвикал гибелта на седем съветски чиновници, в случай че към момента са останали някакви подозрения по този въпрос
Светът би трябвало да се отнася към случилото се, като към Чернобил на Владимир Путин, до момента в който не се появят обществени доказателства за противоположното. Това написа в своя публикация The Wall Street Journal, допълвайки, че съгласно една от тероиите случаят може да е несполучливо тестване на новата крилата ракета SSC-X-9 Skyfall (рус. - ракета 9М730 " Буревестник " ) с нуклеарна установка.
Кремъл е надалеч от това да разкрие сведения за гърмежа, без значение от внезапното повишение на равнището на радиация в околните региони. Руските военни заявих, че равнищата на радиация са естествени, само че в това не е допустимо да се повярва, отчитайки премълчаването на елементи за случилото се. Всичко това подхожда на историята на секрети на Русия във връзка с разработките на оръжие и нуклеарни технологии, се споделя още в публикацията, като се припомня за повредата от 1986 година в Чернобил - Съюз на съветските социалистически републики скри цялата съвестност и детайлности от повредата, а истината стана ясна десетилетия по-късно.
Путин, който е някогашен помощник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) също поддържа скриването на информация. Кремъл излъга за използването на нервно паралитичен сътрудник при отравянето на някогашния съветски разузнавач в Солсбъри във Англия през 2018 година и това вещество засегна двама английски жители. В продължение на доста години Кремъл лъжеше и за създаването на крилата ракета, която нарушаваше контракта от 1987 година за нуклеарните ракети със междинен обхват, което накара Съединени американски щати да излезе от него.
Онези, които реализират надзор над въоръжението са склонни да извадят от сметките този гърмеж, като симптом за неналичието на напредък в Русия в създаването на крилата ракета, способна да порази Съединени американски щати. Но това е неточност. Реалността е такава,че Русия при Путин излиза от рестриктивните мерки за надзор над въоръжението за да създава ново оръжие и способи за неговата доставка. На Путин не би трябвало да се има вяра що се отнася до спазването на нови контракти, както демонстрират нарушаванията му. Основният въпрос е в това дали Съединени американски щати също създават оръжия и средства за отбрана, с цел да попречат на Путин да получи военно превъзходство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР