Епизодът от понеделник вечер на Късното шоу със Стивън Колбърт“

...
Епизодът от понеделник вечер на Късното шоу със Стивън Колбърт“
Коментари Харесай

Дейвид Летърман се завръща в „Късното шоу“ за първи път от 2015 г. насам с участието на „Колбърт“

Епизодът от понеделник вечер на „ Късното шоу със Стивън Колбърт “ включваше посетител, който нямаше потребност от показване: някогашният водещ Дейвид Летърман.

Летърман беше хазаин на шоуто в продължение на повече от 20 години, от 1993 до 2015 година Неговата поява беше първото му завръщане в Ed Sullivan Theatre, където се снима шоуто, след пенсионирането му преди осем години.

Публиката посрещна Летърман с топло посрещане и овации, когато той седна като посетител с Колбърт. Дори откакто той седна, тълпата продължи да скандира името му.

" Стивън, контролирай хората си! " — пошегува се Летърман. „ Това е най-ентусиазираната аудитория, до която съм бил от вечерта, когато разгласих, че напущам. “

Комикът сподели, че е „ наслаждение да се върна “ и че доста неща са се трансформирали в театъра, откогато той напусна.

„ Това е като мол! Не е за поверие. Това е като Родео Драйв “, сподели той, споменавайки известната комерсиална улица Бевърли Хилс, Калифорния, и добави, че съблекалнята му е по-хубава от всеки хотел, който в миналото е виждал остана вътре. „ Дами и господа, това е малкия екран на бъдещето... Мисля, че е възхитителна. “

Летърман, който беше хазаин на над 4 000 епизода на „ Късното шоу “, сподели, че му липсва „ всичко “ за семейството.

„ Много малко неща в живота дават опция... Ако объркате едно, би трябвало да опитате още веднъж и това е много положително устройство “, сподели Летърман. „ Това беше ужасно. Това го правеше все по-забавно. И тогава, когато направиш нещо, с което в действителност се гордееш, си мислиш: „ Боже мой, дано го създадем още веднъж. “ И шест или седем години по-късно имате това прекарване още веднъж. "

Летърман се е появявал в голям брой късно вечерни излъчвания след пенсионирането си, само че както сподели пред „ CBS Sunday Morning “ през 2015 година, той не е сигурен дали пътят му в миналото ще се върне към „ The Late Show “ и неговия дом.

" Не мисля, че в миналото още веднъж ще се върна в тази постройка, почтено казано ", сподели тогава Летърман. — Мисля, че би било прекомерно мъчно за мен.

В понеделник вечер обаче той се върна в най-познатата част на театъра. Колбърт предложения Летърман зад бюрото на водещия, с цел да могат двамата да пресъздадат селфи, което направиха през 2014 г. 

„ В мое време в никакъв случай не бих позволил това да се случи “, пошегува се Летърман. „ Правим това, тъй като синът ми не има вяра, че съм имал шоу. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР