Епилацията може да ни коства немалко финансови средства и затова

...
Епилацията може да ни коства немалко финансови средства и затова
Коментари Харесай

8 признака, че се епилираме неправилно

Епилацията може да ни коства значително финансови средства и по тази причина може да бъде доста е разочароващо, в случай че не реализираме мечтаните резултати. Причините могат да бъдат разнообразни, като варират от бръснене в гореща баня до малко грижи за кожата след реализиране на процеса на епилация.

Кожата дава сигнали, когато обезкосмяването е погрешно. Ето какви са вероятните аргументи то да бъде такова.
Фотоепилация или лазерна епилация - кое да изберем?
Всъщност тези техники имат повече прилики, в сравнение с разлики. Същността и на двете е, че благодарение на светлинни талази се унищожава част...
Прочети повече
1. Методът за унищожаване, който избирате, е неверен

Съществуват редица способи за унищожаване на ненужното окосмяване в днешно време, единствено че сигурно не всички са подобаващи за нас. Затова е значимо да вземем поради реакцията на кожата при всеки от употребените способи. Основният сигнал за използване на неверен способ за унищожаване на космите е дразненето. Също по този начин е допустимо да сте алергични към избрана субстанция или към уредите, които ползвате за обезкосмяване. Проверете по този начин ли е, като нанесете част от депилатоара, захарната паста или восъка да вземем за пример върху напълно дребен сектор от кожата. Почакайте пет минути и в случай че не се появи зачервяване, раздразнение или сърбеж, тогава може да продължите и в останалата част от тялото.

2. Бръснете се, до момента в който вземате гореща вана

Даже и да не ви се коства напълно разумно това, то в действителност е противопоказание. Може би ви е комфортно и мислите, че е добре да се епилирате, когато порите са отворени. Имайте поради обаче, че в случай че накиснете прекалено много кожата, тя набъбва и тогава космите ще са по-малко забележими.

3. Махате погрешно космите
Рецепта за супер добра домашна кола маска!
Различните способи да създадем кола маска и да се отървем от окосмяването са толкоз доста, че няма да ни стигне през целия ден да ги изредим....
Прочети повече
Ако става въпрос за унищожаване на космите с бръснач, в този случай е допустимото да бъде както в посока на растежа, по този начин и в противоположна посока. Посоката обаче е от решаващо значение, когато се прави коламаска. Много е значимо да запомните метода на приложение на продукта, с цел да премахнете сполучливо космите. Сместа се нанася в посока на растежа на косъма, а се отстранява в противоположната посока.

4. Не ексфолирате кожата

Най-добре е да правите ексфолация преди да премахнете непотребните косми. По този метод ще премахнете от нея мъртвите частици.

5. Не подготвяте кожата си

Предварителната подготовка на кожата усъвършенства качеството на депилация, защото сред самата примес и кожата няма да има пласт себум, който да пречи.
Съвети за безболезнено епилиране
Гладката кожа е цел на всяка дама, а в последните години и на част от актуалните мъже. Това прави епилацията една от най-честите козм...
Прочети повече
6. Премахвате космите прекомерно рано

Дължината също оказва въздействие върху качеството на депилацията. Премахнете космите, когато към този момент не са прекомерно къси.

7. След епилация се грижите погрешно за кожата

В никакъв случай не се чешете и не разтривайте обработените зони, защото това може да аргументи зараза.

8. Врастнали косми
Как лазерната епилация улеснява живота ти
Време, пари, кожни раздразнения? Трябват ли ти в действителност? Разбери по какъв начин новаторската процедура за трайна епилация може да ти спести доста...
Прочети повече
Те също са симптом на погрешно обезкосмяване. Прекалено честото бръснене, потреблението на и изтъпено ножче на бръсначката могат да доведат до появяването на врастнали косми.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР