Епидемията от смъртоносния коронавирус в Китай разкрива нови и нови

...
Епидемията от смъртоносния коронавирус в Китай разкрива нови и нови
Коментари Харесай

Най-секси докторката в Китай бори коронавируса с нетрадиционни средства СНИМКИ 18+

Епидемията от смъртоносния ковид в Китай разкрива нови и нови истории на герои измежду лекарите, които се борят с заболяването на първа линия.

Между тях е и Юан Херонг. Младата докторка, с изключение на всичко друго е и доста сполучлива моделка и има на профила си в Инстаграм над 400 хиляди фена.



Юан работи в клиника за различна китайска медицина на към 1000 километра от епицентъра на ковид Юхан. Заедно с сътрудниците си тя всеки ден е в контакт със инфектирани пациенти и съгласно китайските медии е съумяла да помогне на над 170 души.

Медицинските умения не са единственото, с което младата китайска лекарка може да се похвали. Под бялата си престилка тя крие напълно тяло.

Англичанин бе на смъртно легло, само че умъртви ковид с необикновен лек СНИМКИ

Според изданието scmp.com Юан е измежду най-обичаните китайски бодибилдърки.

Юан разкрива по какъв начин оказват помощ на инфектираните пациенти в болничното заведение. "Опитваме се да им предложим най-хубавото лекуване. Знаем, че има риск от болест, само че това е нашият дълг ", признава тя.



Независимо, че Юан е сполучлива като моделка, тя твърди, че не би изоставила специалността си за нищо на света и се заканва: "Ще дам всичко, с цел да се оправя с епидемията, работата ми е преди всичко! "












Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР