Епидемията от коронавирус в България влезе изцяло в зоната на

...
Епидемията от коронавирус в България влезе изцяло в зоната на
Коментари Харесай

Бойко Борисов организира и осъществи преврат на самия себе си, според политолога Огнян Минчев

Епидемията от ковид в България влезе напълно в зоната на здрача - там където се намират финансите, публичните поръчки и всички останали политически решения, взимани еднолично и безотносително към институционалните процедури, предполагащи бистрота на ръководството, написа във Facebook политологът Огнян Минчев.

Според него "Бойко Борисов провежда и реализира прелом на самия себе си ", тъй като "се отхвърли от обществената отговорност, поета от хората в НОЩ за надзор върху болестта и вкара напълно в ръководството на епидемията сенчести фигури с огромни усти и нулева отговорност за приказките, които приказват. "

"За броени дни всички ограничавания паднаха, само че никаква проведена държавна позиция за въздържане на болестта не остана като ориентир за жителите какво най-малко самите те могат да създадат за себе си. Общите приказки за "социално разграничаване " се съпътстват с цялостните заведения, неналичието на какъвто и да е надзор върху санитарните условия в обществените пространства, с арогантна корист с обществената информация за болестта от експерти-мераклии за политическа популярност. Нещата не отиват на добре. Днес имаме 112 нови инфектирани - при жестоко 2000 теста. На места като Шумен здравните заведения са към този момент претрупани. "Е ние какво да създадем " - виждам към този момент вдигнатите плещи на властимащите, на които бързо им омръзва да се занимават с каквото и да било - в този момент с вируса. Е, какво да извършите - извикайте Мангъров да приказва нещо по малкия екран... За стадото, за имунитета, абе... малко ли има защо... Тинтири-минтири... ", написа още в обществената мрежа политологът Огнян Минчев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР