Епидемията от коронавирус преобърна живота на много от нас. Можете

...
Епидемията от коронавирус преобърна живота на много от нас. Можете
Коментари Харесай

Красавици в Instagram започнаха да позират голи напук на К-19 СНИМКИ

Епидемията от ковид прекатурна живота на доста от нас. Можете да сте сигурни, че най-разочаровани през 2020 година са тези, които не са привикнали да си отхвърлят нищо и постоянно са почивали на екзотични острови.

Карантината малко ги изравни с останалата част от популацията и ги накара да усетят всички прелести на лятната вила. Е, каква може да бъде ваканцията за блогърка в Instagram без ефектни фотосесии, показващи хубост, половост и триумф?



Каквото и да се каже - вилата или градината на баба не съставлява специфична конюнктура за придирчив блестящ „ елмаз “. Но какво да се прави, тенът няма да се появи самичък, както и новите фотоси в обществените мрежи, и по тази причина хубавиците се захващат със фотосите в новите условия.



Всяка снимка от нашата селекция е освен история за несъстояла се отмора, само че и знак, че същинската дама си проличава даже и в тази конюнктура и напълно разнообразни места от нормалните.



Всъщност, каква е разликата къде се е провела фотосесията по бански, в случай че знаете тайните на вярното театралничене?














Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР