Епидемията от коронавирус и много бързо ескалира от здравна в

...
Епидемията от коронавирус и много бързо ескалира от здравна в
Коментари Харесай

Адекватни ли са мерките за справяне с кризата в България?

Епидемията от ковид и доста бързо ескалира от здравна в обществена и икономическа рецесия. Проблемите на разнообразни браншове се отключиха незабавно след въвеждането на изключително състояние в България. Подобна е обстановката и в другите европейски страни, както и в по-голяма част от света.

Трудностите, които изпитва всяка страна, накараха държавните управления да подхващат разнообразни избавителни пакети, които на множеството места са комбиниране от здравни, обществени и стопански ограничения. На първо място всичко слагат главната цел - да оцелеем. Веднага след нея обаче идва качеството на живота, както и икономическото ниво в страната.

България към този момент остава в изключително състояние до 13 май. За разлика от други страни в сходна обстановка у нас някои браншове въпреки всичко работят, въпреки и с понижен потенциал за понижаване на риска, като огромните супермаркети, по-малките магазинчета, фризьорските салони и така нататък Въпреки това опашките пред бюрата по труда не престават да се усилват. Сериозни рецензии имаше и против първичните стопански ограничения, само че след договаряния с работодателските организации държавното управление ги усъвършенства.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР