Eпидемията от китайски коронавирус е напът да съсипе плановете на

...
Eпидемията от китайски коронавирус е напът да съсипе плановете на
Коментари Харесай

Производството на новия флагман на iPhone е под въпрос заради коронавируса

Eпидемията от китайски ковид е напът да съсипе проектите на Apple за растеж в производството на мобилни телефони, осведоми „ Ройтерс “.

Технологичният колос беше дал поръчка, че за първите 6 месеца на 2020 година ще усилят с 10% производството на iPhone-и или ще направи над 80 млн. апарата повече, спрямо предходната година.
" Епъл " тихомълком взима страната на китайската власт срещу жителите на Хонконг От компанията отстраниха без публично пояснение приложението на новинарски уебсайт, който следи гражданските митинги в града от самото им начало
Причината проектите им да не бъдат осъществени е, че американският бранд създава мобилните си телефони в Китай, откъдето потегли болестта.

Още в края на 2019 година компанията има поръчка за произвеждане на 65 млн. бройки iPhone XI и 15 млн. за новия си флагман, който ще бъде показан през март.
СЗО не предлага изтегляне на непознати жители от Китай Има утвърден план за ваксина от университета в Шанхай
Днес излезе информация, че производството ще бъде забавено поради епидемията в Китай. Към момента над 100 души изгубиха живота си поради ковид, а над 4 500 китайци са инфектирани.

Експерти предвиждат, че акциите на софтуерния колос може да се срутен до няколко месеца, в случай че не успее да извърши предварителните съобщи за мобилни апарати.

Засега Apple резервират безмълвие какви загуби може да претърпи компанията поради разрастващата се зараза в Китай.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР