Епичното събиране на херцозите на Съсекс и Кеймбридж след обявяването

...
Епичното събиране на херцозите на Съсекс и Кеймбридж след обявяването
Коментари Харесай

Епично събиране: Кейт и Уилям близо до Меган и Хари - slava.bg

Епичното събиране на херцозите на Съсекс и Кеймбридж след оповестяването на „ Мегзит “ бе дълго чакано от медиите и обществото.

За всички бе забавно да видят по какъв начин се държат двамата братя един с различен, ще си разменят ли усмивки Кейт и Меган.

Вече няколко години не утихват слуховете за хладното съревнование сред двамата братя – принцовете Уилям и Хари, само че към този момент сякаш обстановката ескалира.

Двете фамилии се срещнаха в Уестминстърското абатство в Лондон по случай Деня на Общността на нациите, ръководен от кралица Елизабет Втора.

Денят се отбелязва във втория понеделник на месец март от всички страни членки на Общността на нациите – интернационална организация, в която членуват най-вече някогашни английски колонии.

Не е изненада, че всички погледи бяха приковани към Кейт и Меган, към Уилям и Хари.

Херцозите на Съсекс заеха своите места малко по-рано. Херцозите на Кеймбридж влязоха в залата малко след тях. Двете семейства използваха и разнообразни транспортни средства. Според информация на „ People “ членовете на кралското семейство не общували между тях.

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън изглеждаха безупречно. Мнозина означиха, че херцогините са избрали съществено разнообразни цветови гами. Меган е отдала желания към зеления цвят. Тя се появи в тоалет на Emilia Wickstead. Кейт бе в алено с палто на Catherine Walker.

Сред гостите на формалното събитие бяха министър председателят Борис Джонсън,, генералният секретар на нациите Патриция Скотланд, Крейг Дейвид, Джери Халиуел, Александра Бърк и други.

Това събитие е последното на Меган и Хари като членове на кралското семейство. От 1 април влиза в действие „ Мегзит “.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР