Епична драма, развиваща се хиляди години преди събитията в Хобитът“

...
Епична драма, развиваща се хиляди години преди събитията в Хобитът“
Коментари Харесай

Дългоочакваният „Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” на екран от днес

Епична драма, разрастваща се хиляди години преди събитията в „ Хобитът “ и „ Властелинът на пръстените “ на Толкин .

Поредица герои, както познати, по този начин и нови, които се  изправят против наново появяване на злото в Средната земя. Така в  представят най-скъпия сериал в историята на малкия екран, който потегля на екран от през днешния ден по Amazon  -  " Властелинът на пръстените: Пръстените на властта ".

За реализирането на 50-часовия сериал са вложени над 1 милиард $, а историята е основана на исторически бележки под линия, оповестени в края на третата книга.

 
               

Сериалът провокира любознание и с обстоятелството, че е персоналната фикс идея на мултимилиардера Джеф Безос, създател на Amazon.

Работата по акомодация на романите на  Дж. Р. Р. Толкин  стартира преди пет години, когато Amazon  Prime Video купи правата от наследниците на английския публицист за 250 милиона $.

 
               

Сериалът ще има пет сезона, всеки от които с дълготрайност 10 часа. Действието във " Властелинът на пръстените: Пръстените на властта " се развива 4000 години преди филмовата трилогия на Питър Джаксън и истинските книги по време на Втора ера, фиктивен исторически интервал от вселената на Толкин.

Морфид Кларк и Робърт Арамайо играят младите версии на Галадриел и Елронд - персонажи, които почитателите добре познават от филмовата трилогия " Властелинът на пръстените ".

Не очаквайте обаче в продукцията да се срещнете с Фродо или Арагорн.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР