Епична битка на таланти предстои тази неделя в „Гласът на

...
Епична битка на таланти предстои тази неделя в „Гласът на
Коментари Харесай

Започват музикалните двубои в Гласът на България

Епична борба на гении следва тази неделя в „ Гласът на България “. На Великден 12 участници ще се изправят един против различен в дуели, които ще дефинират кой от тях ще продължи и кой ще напусне шоуто. Дори и да не бъде предпочетен от треньора си, участникът, който отпадне след дуетно осъществяване, има късмет да продължи напред в шоуто, в случай че бъде „ откраднат “ от различен член на журито.

Всеки от треньорите има право на две обири. Всеки път, когато треньорът се сбогува с някой от своя тим, различен треньор може да натисне бутона „ кражба “ и да го вземе при себе си. По време на вокалните дуели всеки треньор ще се раздели с шестима от участниците си.

Тази неделя на сцената на най-гледаното музикално риалити един против различен ще застанат двама от най-младите реализатори, а жури и аудитория ще станат на крайници, с цел да приветстват неповторима хеви-метъл версия на класика на „ The Beatles “. Треньорите ще се разплачат от неспокойствие при невероятно сложни избори сред двама реализатори, а Поли Генова ще възкликне: „ Такова нещо може да чуете единствено в „ Гласът на България “.

На два пъти треньорите ще пожелаят да откраднат участник от различен тим, а един от тях ще бъде пожелан от всички по едно и също време.

В края на първите вокални дуели четиримата треньори ще поздравят почитателите на шоуто с музикална изненада. На сцената на предаването Графа, Иван Лечев, Поли и Камелия ще изпълнят песента на Васил Найденов и Силвия Кацарова „ Моля се “.

Гледайте „ Гласът на България “ на Великден, 8 април, от 20.00 часа, единствено по bTV.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР