ЕПА/БГНЕС Доналд Тръмп предизвика буря от коментари, почуда и присмех със

...
ЕПА/БГНЕС
Доналд Тръмп предизвика буря от коментари, почуда и присмех със
Коментари Харесай

Тръмп сподели доста странни идеи за лечение на коронавирус

 ЕПА/БГНЕС Доналд Тръмп провокира стихия от мнения, изненада и подбив със странни хрумвания за битка с ковид. Президентът на Съединените щати съобщи, че би трябвало да се ревизира, дали не може хората да се инжектират с дезинфектант.

Веднага след брифинга личният медицински екип на президента предизвести жителите да не опитват това, тъй като е рисково за здравето.

Другата концепция на Тръмп е да се облъчват хората със мощна светлина, в това число ултравиолетова. Това също провокира неразбиране измежду експертите.

" Да предположим, че ударим тялото със страхотна, дали ултравиолетова или доста мощна светлина. И вие докторите казахте, че не е проверявано, само че ще го тествате? И след това аз споделих - а за какво не вкараме светлината в тялото? Дали през кожата или по някакъв различен метод. И вие докторите казахте, че и това ще ревизирате. Звучи забавно. И след това видях, че има дезинфектант, който убива вируса за една минута! Не можем ли да създадем нещо такова? С инжекция вътре. Почти като разчистване, тъй като другояче влиза в дробовете. И това е забавно да се ревизира. Ще би трябвало да го вършат лекари, само че ми звучи забавно ", съобщи Тръмп.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР