еорги Харизанов с първи коментар след обвиненията на Цветан Цветанов,

...
еорги Харизанов с първи коментар след обвиненията на Цветан Цветанов,
Коментари Харесай

Георги Харизанов: С действията си Цветанов заличава приноса си в политиката

еорги Харизанов с първи коментар след обвиняванията на Цветан Цветанов, че политическият анализатор е взел участие в скрит план против някогашния втори в ГЕРБ.

Преди седмица Цветанов съобщи, че излизането му от партията било плод на сюжет, а обвиняването пристигна преди учредяването на партията "Републиканци за България ".

"С дейностите си Цветанов заличава своя принос в политиката. Твърденията му по мой адрес би трябвало да бъдат подкрепени с обстоятелства. Нека покаже тези описи на Движение за права и свободи, по които са уволнявани министри, да забележим каква е кадровата политика на ГЕРБ. Когато си втори човек в една партия, и в следствие се окаже, че в нея е имало толкоз неправилни неща, това те слага в неуместна обстановка ". Това съобщи в ефира на "Здравей, България " политическият анализатор.

Георги Харизанов изрично съобщи, че в никакъв случай не имал желание да става депутат.

"Когато станах част от борда на "Напоителни системи " през 2011 година, имаше над 75 преписки за обири и похищения. По това време Цветанов беше вътрешен министър. Малко по-късно през един мой сътрудник стартира мощен напън за възнаграждение на несъществуващи отговорности на сдружението към частна компания. Натискът пристигна от компания, която претендираше с листа от тетрадка, че е докарала аварийни елементи. Колегата ми се оплака, разгласих на компанията, че няма да им бъдат платени тези средства. Малко по-късно с мен се свърза уреждач, който бе част от системата на Министерство на вътрешните работи. Той ми сподели, че като се забележим на четири очи, ще се разберем. Подадох сигнал до инспектората на Министерството на земеделието Александър Михайлов. Половин час по-късно дружно с него бяхме в ГДБОП. В дирекцията там подадох формален сигнал, че против мен се ръководи корупционен напън. По искане на прокурор дадох позволение телефона ми да бъде послушван. Така че не знам за какви злоупотреби приказва Цветанов ", описа Харизанов.

Той разяснява също и изявленията на ръководителя на Народното събрание, съгласно които Цветанов се е трансформирал в покровител на президента.

"Когато човек заема високи политически постове, не би трябвало да се тормози от това какво приказва. Свободата на словото важи за всички. Всеки има право да избира метода си на изложение. На нейно място не бих употребявал сходни причини. Стилът на Караянчева е изразителен ", означи политическият анализатор.

Вижте повече във видеото горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР