Ентусиазирани фенове на футбола се събраха във фензоната в столичната

...
Ентусиазирани фенове на футбола се събраха във фензоната в столичната
Коментари Харесай

Ентусиазъм сред феновете във фензоната за Мондиала в Христо Ботев

Ентусиазирани почитатели на футбола се събраха във фензоната в столичната зала „ Христо Ботев “, с цел да гледат церемонията по откриването на Световното състезание по футбол и първия мач на шампионата сред домакина Катар и Еквадор.

Преди началото на дуела посетителите в залата бяха сюрпризирани с осъществяване на " Излел е Дельо бунтовник " от 101 каба гайди и именитата Валя Балканска, като след края на мача изпълнителите още веднъж ще се качат на сцената. Организаторите на фензоната възнамеряват да има музика и футбол всеки ден в зала " Христо Ботев " през идващия месец.

" Очевидно хората с неспокойствие чакат Световното, ще има доста концерти, това е главното, което ще се случва сред мачовете, има и доста други неща, имаме гейминг зони, детски кътове. Ще бъде доста прелестно. Ние сме тук да се забавляваме и желаеме да дадем на футболния почитател в България нова страст, нещо, което не е правено до момента ", разяснява основният уредник на събитието Малин Миланов, който даде и любопитна прогноза за първенец на Мондиала: " Днес ми писаха във Вайбър, че международен първенец ще са Камерун, не знам дали ще се случи. Лично моят любимец е Белгия, тъй че им притискам палци ".

От 20 ноември до 18 декември зала „ Христо Ботев “ в Студентски град ще се трансформира в най-голямото събитие в България, съпровождащо шампионата в Катар. Това е единствената фензона, подкрепяна публично от посолството на Катар, като на откриването участва и посланикът Н. Пр. Фахад Ибрахим Ал-Мушаири. От посолството са обезпечили специфични юбилейни колекционерски медали, които почитателите ще могат да завоюват в проведените игри. Същите ще се подаряват на ВИП гостите по време на Световното състезание в Катар.

Стефан Вълдобрев, Дичо, 101 каба гайди, „ Уикеда “, 2BONA DIM4OU, Боро Първи & Атанас Колев, Кали & BMX BAND и други известни български реализатори ще радват безусловно гратис публиката в зала „ Христо Ботев “ по време на Световното състезание по футбол.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР