Ентусиасти съчетават тръпката от скока с парашут с оригинално предложение

...
Ентусиасти съчетават тръпката от скока с парашут с оригинално предложение
Коментари Харесай

Ентусиасти съчетават тръпката от скока с парашут с оригинално предложение за брак

Ентусиасти съчетават тръпката от скока с парашут с автентично предложение за брак Предложението за брак, съчетано със скачането с парашут се трансформира в наклонност през последните няколко години, съобщи за " Дарик " Силвия Стоянова - част от екипа на " Скай Дайвинг София ". Екстремното преживяване е  известен подарък за отпразнуването и на 50-годишнина.

Романтичен мъж предложи брак на половинката си в балон над София
 
Все повече хора желаят да съчетаят тръпката от скока с парашут с автентично предложение за брак. По думите на Силвия Стоянова искащите да опитат рисковото преживяване през един от летните месеци, наброяват близо 200 индивида при тях, а през почивните дни, тандемните скокове не престават от заран до вечер. Най-често това са хора сред 20 и 30 години, само че не липсват и искащи на всякаква възраст.
Българин се гмурнал на 6 метра под водата, с цел да направи предложение за брак (ВИДЕО)
Няма отказали се от скока хора, тъй като страхът бързо се измества от приятното чувство на свободно рухване, уточни Силвия. Най-малкият запалянко парашутист при тях е на 10 години, а най-възрастният е дама на 85 години. Скачането с парашут може да не е просто доза адреналин, само че и неочакван подарък за разнообразни мотиви.
Англичанин предложи брак от корицата на списание (СНИМКИ)
Според Силвия Стоянова дамите са малко по-смели от мъжете, само че пък мощният пол по-често е податлив да опита още веднъж или да се научи да скача самичък.
  По тематиката Младеж избяга след предложение за брак на стадиона (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР