Ентусиасти от Асеновград помагат доброволно на хора, грижещи се за

...
Ентусиасти от Асеновград помагат доброволно на хора, грижещи се за
Коментари Харесай

Младежи организират доброволческа акция за ремонт на параклис

Ентусиасти от Асеновград оказват помощ непринудено на хора, грижещи се за емблематичен за туристите от целия район параклис " Свети Илия " (Гръцкия). По този мотив е проведена доброволческа самодейност, с която да бъдат подкрепени с труд стопаните на храма. Започва градеж на нова панорамна веранда, само че до мястото няма достъп с кола и всички строителни материали се придвижват на ръка , изясняват уредниците на идеята - Сдружение " Устремени ".
За да бъде изпълнена задачата, тази неделя (31.03.19 г.) основателите са решили да проведат акция, посредством която да оказват помощ в преместването на строителните материали. А те се намират в края на поляните над манастир " Света Петка " (до параклиса). " Включете се и дано дружно подкрепим с труд хората, които трансфораха параклис " Свети Илия " (Гръцкия) в образцово място и една от най-популярните туристически дестинации над Асеновград ", приканват доброволците.
Сборният пункт на потегляне в неделната заран е пред детска градина " Мир " в квартал " Изток " в Асеновград - 10:00 ч. В 11:00 ч. пък пред манастир " Света Петка " ще се събира друга група запалянковци, подготвени да оказват помощ безплатно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР