Енцо Фернандес е уверен, че Челси ще става по-добър с

...
Енцо Фернандес е уверен, че Челси ще става по-добър с
Коментари Харесай

С времето Челси ще става по-силен, вярва Енцо Фернандес

Енцо Фернандес е убеден, че Челси ще става по-добър с времето, защото той желае да завоюва всичко в Англия. Световният първенец с Аржентина беше най-скъпият трансфер на клуба през януари, откакто “сините " заплатиха на Бенфика рекордните за Висшата лига 106 милиона английски лири (132 милиона долара) за полузащитника.

Оттогава обаче Челси има сложен интервал и се смъкна на 11-о място в класирането, а Греъм Потър стана вторият треньор, уволнен на " Стамфорд Бридж “ този сезон. Потър най-малко изведе лондончани до четвъртфиналите на Шампионската лига, като европейската сцена е единственият им път назад към това съревнование за идващия сезон. Фернандес и неговите съотборници би трябвало да отстраняват Реал Мадрид, а в това време легендата на Челси Франк Лампард се завръща краткотрайно отпред на тима.

Преодоляването на настоящия първенец Реал Мадрид наподобява сложна задача, като първата среща е в сряда на " Сантиаго Бернабеу “, само че Фернандес е убеден, че новият му клуб скоро ще се върне на победния път.

„ Адаптирането постоянно лишава време, запознаването с новите играчи ", сподели той пред  сайта на УЕФА.

„ Бях измежду 10-е футболисти, които пристигнаха в отбора. Трудно е с другите езици, тъй че първоначално постоянно има проблем с общуването. С течение на времето започваме да опознаваме по-добре като съотборници и с времето отборът ще става все по-добър ”, добави аржентинецът.

" Имам ли положителни връзки с Кай Хавертц и Жоао Феликс? Имаме положителни взаимодействие на терена и отвън него, само че имаме и други страхотни играчи. Всички наши нападатели са класни и имат качества, тъй че всички те могат да играят на най-високо равнище “, съобщи Фернандес.

Въпреки проблемите на Челси през този сезон Фернандес сигурно не съжалява за прехвърлянето, напускайки Бенфика единствено седем месеца, откакто беше пристигнал от Ривър Плейт.

" Един от факторите беше, че ми хареса дълготрайният план, който клубът основава. Винаги съм мечтал да играя във Висшата лига, а Челси демонстрираха интерес към мен още преди Световното състезание. Дойдох в огромен клуб, който постоянно се е борил за титли и който е спечелил два пъти Шампионската лига за къс интервал от време. Сега, когато съм тук, разбрах какъв брой огромен в действителност е този клуб. Това е, което желая, това е и задачата на клуба като цяло. Именно този значим фактор беше определящ при вземането на решението ми, с изключение на обстоятелството, че той е в хубав град като Лондон. Обсъдих всичко със фамилията си. Ако е Божията воля, всичко ще се подреди, а аз ще се стремя да печеля всичко ", сподели Фернандес.
 Енцо Фернандес: Още привиквам с футбола в Премиър лийг, тук е много мъчно Енцо Фернандес: Още привиквам с футбола в Премиър лийг, тук е много мъчно
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР