Entertainment Weekly определя книгата „Догодина в Хавана“ като помитаща любовна

...
Entertainment Weekly определя книгата „Догодина в Хавана“ като помитаща любовна
Коментари Харесай

Коя е любимата книга на Рийз Уидърспуун и защо трябва да я прочетеш

Entertainment Weekly дефинира книгата „ Догодина в Хавана “ като помитаща любовна история и роман за смелостта, фамилното и националното завещание, които се предават от потомство на потомство. Дейвид Еберсхоф, създател на „ Момичето от Дания “, по който е основан едноименния филм, споделя за книгата на Шанел: „ Блестящ разказ за пътешествията – в заточение, в историята, във въпросите за дома и идентичността. Едно завладяващо четиво “. Романът печели и вниманието на холивудската актриса Рийз Уидърспун, която го избира за лятно четиво в литературния си клуб Hello Sunshine.

„ Догодина в Хавана “ към този момент е преведена на български и можете да се докоснете до нея и нейната история!
 Идвам от Франция, имам невероятна история и ухая по най-прекрасния метод... Edna предлага Идвам от Франция, имам невероятна история и ухая по най-прекрасния метод...
Романът на Шанел Клийтън споделя история с две повествователни линии и разнолик темперамент. Книгата насочва взор към предишното, към спомените за фамилията, към тайните, които неслучайно скрити надълбоко под дебелата покривка на времето. Разказ за хубостта и тъгата на революционна Куба, за куража, за изпепеляващата обич. Всичко това, поднесено по един вълнуващ метод, с доста топло възприятие и писателски финес.

Хавана, 1958 година Деветнайсетгодишната Елиса Перес е щерка на богат притежател на плантации за захарна тръстика. Кубинското висше общество я защищава от възходящите политически безредици в страната… до мига, в който тя не се впуска в пламенна случка с бунтовник.

Маями, 2017 година Внучката на Елиса, писателката Марисол Ферера, е израснала с сантименталните хавански истории на баба си, чието семейство е било насила да напусне екзотичната страна по време на революцията. Последната молба на Елиса към Марисол е да разпръсне праха ѝ над родната кубинска земя.

Още с идването си в Хавана Марисол е превзета от контраста сред тропическата хубост на града и рисковия политически климат в него. Отдавна потулени фамилни истории стартират да излизат нескрито, до момента в който Марисол е привлечена от мъж, чиито секрети ще трансформират живота ѝ…

 книга ИК " Егмонт "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР