Енрике Иглесиас качи в интернет първата снимка на един от

...
Енрике Иглесиас качи в интернет първата снимка на един от
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас качи в интернет снимка на едно от децата си

Енрике Иглесиас качи в интернет първата фотография на един от близнаците си, които се появиха на бял свят през декември м.г., заяви Контактмюзик. Изпълнителят на шлагера " Hero " и отдавнашната му другарка, някогашната звезда на тениса Анна Курникова оповестиха в края на предходната година, че им се родили близнаци, които са кръстени Никълъс и Луси.

My Sunshine

Публикация, споделена от Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) на Яну 16, 2018 в 9:39 PST

Енрике в този момент е качил фотография на едно от новородените на страницата си в Инстаграм. Под фотографията той е написал " Слънчице мое ". Певецът години наред държи персоналния си живот, в това число връзката си с Анна Курникова, надалеч от светлината на прожекторите, преценявайки, че не съществуват идеални взаимоотношения, защото за всяка двойка може да има сложни времена.



42-годишният Енрике по-рано показа, че той и Анна към този момент живеят като женена двойка. " Щастливи сме - означи артистът. - Идва миг, когато си даваш сметка, че си прекарал известно време с някого и си като женен. Единствената разлика е, че не си минал под венчило. "
 Близнаците на Ана Курникова и Енрике Иглесиас се споделят Никълъс и Луси Близнаците на Ана Курникова и Енрике Иглесиас се споделят Никълъс и Луси
Бившата звезда на тениса Ана Курникова и артистът Енрике Иглесиас са станали родители на близнаци - момченце и момиченце, които ще носят имената Никълъ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР