ЕнигматаКлючовата дума за родените в периода 3-10 септември еенигма. Това

...
ЕнигматаКлючовата дума за родените в периода 3-10 септември еенигма. Това
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Дева II


Енигмата

Ключовата дума за родените в интервала 3-10 септември е загадка . Това време дава отговор на края на трийсетте години от живота на човек,  време за взор обратно и за преоценка . На напред във времето излизат етиката, моралът и решимостта да работим над себе си. Зрелият субект се откъсва от предходния си модел на живот, с цел да гради с въображение, да търси по-голям триумф с интелигентни средства и да изследва мистериозната, енигматична и проблематична страна на Аз-а. Постигането на персоналните цели е с висок приоритет.

Хората Дева II е мъчно да бъдат разбрани. Те нормално преследват персонални цели, които мъчно могат да се изразят или споделят. Или просто би трябвало да ги следват сами.

Това са интелигентни хора, които избират да употребяват мозъка си за научни, механически или на практика действия и да се трансформират в специалисти в своята сфера. Те слагат огромен акцент върху високите стандарти в своята работа . За страдание, те могат да се опитат да натрапят своите условия върху по-неспособни или по-небрежни хора, които да не могат да ги доближат. Ако хората, родени в Дева II, трансферират високите си стандарти и в областта на морала, могат да станат неоправдателни и заклеймяващи .

За хората, родени при започване на септември, утвърждението и неодобрението са от основно значение . Ако родителите им са били извънредно взискателни към тях, в по-късните си години те могат да интернализират това държание и да станат прекомерно самовзискателни и самокритични, което, от своя страна, може да ги направи нервни и тревожни .

Хората Дева II наподобяват благи и другарски настроени, само че в случай че настъпите ползите им, ще последва мълниеносен отговор . И мъжете, и дамите са измежду най-красивите хора , родени през годината, а даже и да не са благословени с външна хубост, те знаят по какъв начин да бъдат привлекателни.

Препоръки

Бъдете по-гъвкави и широкоскроени, без да жертвате високите си стандарти. Отворете сърцето си за любовта. Осъзнайте неоправдателната и заклеймяващата си страна. Струва си да развиете деликатност, добрина и дипломатичност . Не се поставяйте над закона и не се самоизолирайте. Покажете своята накърнимост.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР